uit de mouwen

Vakantie in een moderne auto is comfortabel. Stil, koel, snel en betrouwbaar. Meestal toch. En ontzettend saai. Ik heb een zwak voor ouwe rammelkasten. Voor de meesten geen verrassing, maar voor al die duizenden lezers die mij niet persoonlijk kennen, ik heb dus een zwak voor ouwe rammelkasten. Nu staan hier schuin tegenover ons op de camping twee van die heerlijke Franse ribbelbussen. Correctie, Hollandse Franse ribbelbussen. Dan moet zo’n eigenaar dus niet zijn motorkap openzetten, dan ben ik niet meer te houden. ‘Hij wordt te warm’. Heerlijk, lekker meekletsen en mijn handen vuil maken aan stokoude koelslangen, bedwelmend zoete koelvloeistof en een net te heet motorblok. Het busje doet het weer. Mijn vakantie is compleet. Tijd om naar huis te gaan.

One comment

Plaats reactie

Je kunt de volgende HTML tags gebruiken:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>